5 motive de ce sa alegi gresia si faianta de culoare alba!

      Suntem in sezonul reparatiilor, iar apartamentele renasc impreuna cu spiritul creator al proprietarilor.

Creditele se iau, banii se duc si lacrimile curg, iar omul vrea cel putin sa stie ca face o investitie de calitate, care sa merite.

Ei bine, azi iti spunem despre o investitie pe care chiar merita sa o faci atunci cind iti construiesti sau remodelezi apartamentul.

Gresia si faianta de culoare alba nu trebuie sa lipseasca din casa ta, daca vrei sa ai un spatiu primitor, placut si stilat.

Hai sa le luam pe rind si sa vedem care sunt atu-urile si avantajele pe care le ofera gresia si faianta de culoare alba in casa ta.

1. Senzatie de spatiu marit.

In designul de interior exista diverse trucuri pentru marirea vizuala a anumitor incaperi. Oglinzile, de exemplu – te uiti si-ti pare ca ai inca pe-atit spatiu.
Gresia si faianta de culoare alba au si ele talentul de a sugera deschidere si vastitate din contul felului in care albul gestioneaza privirea si lumina. Apropo de lumina...

Colectia SUPREME WHITE, producator Museum Surface, SPANIA

 Colectia TURANO GOLD, producator SPANIA

2. Luminozitate.

Culoarea alba reflecta lumina, spre deosebire de culorile inchise. Din acest motiv, gresia si faianta de culoare alba iti fac casa mai luminoasa, mai sclipitoare si mai vie, ceea ce, in mod automat, iti influenteaza starea si vivacitatea.

Colectia HAUTE, producator Museum Surface, SPANIA    

Colectia SLEEPING BEAUTY WHITE, producator Paradyz Ceramika, POLONIA                                                                                    

3. Noblete, mon cher. 

Albul si negrul nu par sa aiba vreodata perspectiva demodarii. In designul de interior, albul ofera aerul nobil, matur, sobru dar delicat in acelasi timp, pe care o locuinta respectabila il merita. Acuma, daca mai luam in calcul si textura gresiei si a faiantei, finetea lor, realizezi ca obtii un adevarat sanctuar al bunului gust.

        Colectia GIOIA SILVER, producator Museum Surface, SPANIA

4. Întreținere mai facilă decât s-ar crede.

Exista mitul nejustificat ca gresia si faianta de culoare alba dau foarte mari batai de cap atunci cind vine vorba de curatare.
Albe sau nu, gresia si faianta trebuie curatate frecvent si imediat in cazul unei mici napaste locale (stropire, varsare, murdarire etc.), intrucit au tendinta de a acumula praf si tot felul de substante, si de a le depozita intre rosturi, ceea ce poate face petele permanente.
Gresia si faianta de culoare alba insa, spre deosebire de cele de alte culori, nu fac atit de evidente amprentele sau urmele de detergent.

5. Versatilitate.

Gresia si faianta de culoare alba participa, cu acelasi succes, la compunerea mai multor stiluri de design.
Cu alte cuvinte, poti utiliza gresie si faianta de culoare alba indiferent daca iti doresti o casa in stil loft sau in stil mediteranean, sau clasic, sau modern, sau ultra-modern, sau retro, sau vintage, sau Shabby Chic – ai inteles ideea –, o utilizezi practic oriunde, ca oricum arata bine.
In plus, daca iti doresti sa pui in valoare anumite obiecte la care tii, sau ai o slabiciune pentru vreo forma geometrica anume, sau vrei sa subliniezi o anumita compozitie, fundalul alb –
nemaiamintind de delicatetea materiei, de care ziceam mai sus – este perfect.

Colectia LUNA BIANKA MAT, producator APE GRUPO,SPANIA  

Colectia ELEGANT BIANCO, producator Paradyz Ceramika, Polonia                                     

Spor la treburi iti uram acum, si, pssst, te rugam, ai grija de tine pe canicula, si, daca tot ziceam de reparatie, nu economisi pe calitatea gresiei si faintei, pe calitatea instalatiilor electrice si pe muncitori calificati.

Daca mai ai intrebari la capitolul placilor ceramice albe sau de alta culoare, te asteptam la Paradyz Showroom pe str. Alexandru cel Bun 98.