Paradyz Expert – un nou proiect video lansat de Paradyz Showroom

Tendinta Paradyz Showroom de a deveni etalonul stilului si calitatii in domeniul de amenajare cu gresie si faianta, este marcata de data aceasta de lansarea unui nou proiect intitulat Paradyz Expert. In calitate de moderator o intilnim aici pe adorabila Lilu, care stie sa descoase invitatii sai – designeri de interior si arhitecti de top de la noi din tara.

Prin proiectul Paradyz Expert, cu genericul ”Te ajutam sa fii expertul in casa ta”, echipa Paradyz Showroom isi propune sa va ajute sa deveniti expertul in propria casa, acolo unde este vorba despre amenajarea cu gresie si faianta, astfel ca sa nu te pierzi in varietatea de oferte de texturi si nuante, facind alegerea corecta, cu maximum economie de timp si finante.

Proiectul video Paradyz Expert, unic de felul sau pe piata din RM, va aduce informatii utile din domeniu, aflate direct de la  designeri de interior si arhitecti, recunoscuti la scara mondiala, nu doar la noi in tara. La o discutie cu Lilu, prezentatoarea proiectului nostru, vei afla care sunt tendintele in industria data, care format de placa e mai potrivit pentru spatiul de care dispui, ce culori de gresie și faianta se potrivesc mai bine starii tale de spirit, de ce placile de origine spaniola sunt atit de apreciate nu doar la noi, dar si in lumea intreaga… etc.

Primul invitat al proiectului este Irina Greciuhina, fondatoarea biroului de design si arhitectura Zen Design, recunoscuta si prin multimea de premii si trofee nationale si internationale de specialitate. De la Irina vom afla de ce avem nevoie de serviciile unui designer de interior atunci cind vrem sa amenajam casa, biroul sau alte spatii publice si comerciale, dar si cum produsele de la Paradyz Showroom o ajuta pe ea si echipa sa sa-si materializeze schitele si proiectele.

Proiectul Paradyz Expert poate fi urmarit pe pagina oficiala Paradyz Showroom, pe pagina de YouTube sau Facebook si Instagram ale companiei.

Vezi aici interview-ul complet cu Irina Greciuhina