Marimea contează! În alegerea gresiei și faianței

Paradyz Expert: ”Culoarea albastră în dormitor afectează fertilitatea”!

în noul episod Paradyz Expert, alături de invitatul adorabelei noastre prezentatoare, Lilia Ojovan (Lilu), discutam desprecât de mult contează calitatea și marimea gresiei și faianței, ce culori sunt de preferat în dormitor, dar și cât de predispuți sunt moldovenii pentru utilizarea plăcilor ceramice în această cameră.

Cea de a treia ediție a proiectului video Paradyz Expert, condus de echipa Paradyz Showroom, îl are drept invitat pe Artur Bordeianu – arhitect și designer cu renume de la noi din țară, fondator Geometric Project. Stilul de design preferat de Artur este cel contemporan, dar este foarte familiar și cu cel Minimalist, Modern, Clasic, Loft...

De la Artur aflăm de ce nu trebuie sa economisești când vine vorba de gresie si faianta și de ce calitatea contează atât de mult în alegerea plăcilor ceramice. Trecem și prin gusturile moldovenilor și aflăm cât de mult preferă ei să recurgă la gresie și faianță drept finisaj în dormitoare. Doar în această ediție aflați secretul culorilor și mărimilor din dormitor, cu referire, desigur, la gresia și faianța aplicată în această cameră. În același context, invitatul nostru ne va ajuta să alegem culorile potrivite de gresie și faianță pentru un dormitor de cuplu, dar și de copil, direct din Paradyz Showroom.

Lemnul și betonul, marmură și mozaica, plăcile în forme geometrice, altele decât pătrat sau dreptunghi, de un luciu de cea mai înaltă calitate sau mat...toate se pot regăsi în dormitoarele oamenilor, dar mai întâi în vitrinele Paradyz Showroom.

În acest episod Paradyz Expert, am dezvoltat și subiectul prețurilor la gresie și faianța, prin prisma calității. Am aflat de ce unele produse costă de câteva ori mai mult decât altele și care sunt acei factori ce determină această valoare de preț.

Tot aici, am descoperit ce contează cel mai mult la placile ceramice lucioase și care sunt atuurile celor mate. Am trecut cu vederea și tendințele anului 2022, de la albastru în culoare și efect bombat sau glazurare pe placă.

Vizionează interview-ul complet cu Artur Bordeianu pentru a vedea cum s-a descurcat invitatul nostru la proba practică. Poate îți găsești combinația perfectă de gresie și faianță pentru una din camerele tale din casă!

Proiectul Paradyz Expert poate fi urmărit pe pagina oficială Paradyz Showroom, pe pagina de YouTube sau Facebook și Instagram ale companiei.

Mun. Chisinau, str. Alexandru cel Bun, 98