Marimea conteaza! In alegerea gresiei si faiantei

Paradyz Expert: ”Culoarea albastra in dormitor afecteaza fertilitatea”!

In noul episod Paradyz Expert, alaturi de invitatul adorabelei noastre prezentatoare, Lilia Ojovan (Lilu), discutam desprecit de mult conteaza calitatea si marimea gresiei si faiantei, ce culori sunt de preferat in dormitor, dar si cit de predispusi sunt moldovenii pentru utilizarea placilor ceramice in aceasta camera.

Cea de a treia editie a proiectului video Paradyz Expert, condus de echipa Paradyz Showroom, il are drept invitat pe Artur Bordeianu – arhitect si designer cu renume de la noi din tara, fondator Geometric Project. Stilul de design preferat de Artur este cel contemporan, dar este foarte familiar si cu cel Minimalist, Modern, Clasic, Loft...

De la Artur aflam de ce nu trebuie sa economisesti cind vine vorba de gresie si faianta si de ce calitatea conteaza atit de mult in alegerea placilor ceramice. Trecem si prin gusturile moldovenilor si aflam cit de mult prefera ei sa recurga la gresie si faianta drept finisaj in dormitoare. Doar in aceasta editie aflati secretul culorilor si marimilor din dormitor, cu referire, desigur, la gresia si fainta aplicata  in aceasta camera. In acelasi context, invitatul nostru ne va ajuta sa alegem culorile potrivite de gresie si faianta pentru un dormitor de cuplu, dar si de copil, direct din Paradyz Showroom.

Lemnul si betonul, marmora si mozaica, placile in forme geometrice, altele decit patrat sau dreptunghi, de un luciu de cea mai inalta calitate sau mat...toate se pot regasi in dormitoarele oamenilor, dar mai intii in vitrinele Paradyz Showroom.

In acest episod Paradyz Expert, am dezvoltat si subiectul preturilor la gresie si faianta, prin prisma calitatii. Am aflat de ce unele produse costa de citeva ori mai mult decit altele si care sunt acei factori ce determina aceasta valoare de pret.

Tot aici, am descoperit ce conteaza cel mai mult la placile ceramice lucioase si care sunt atu-urile celor mate. Am trecut cu vederea si tendintele anului 2022, de la albastru in culoare si efect bombat sau glazurare pe placa.

Vezi aici interview-ul complet cu Artur Bordeianu pentru a vedea si cum s-a descurcat invitatul nostru la proba practica. Poate iti gasesti combinatia perfecta de gresie si faianta pentru una din camerele tale din casa!

Proiectul Paradyz Expert poate fi urmarit pe pagina oficiala Paradyz Showroom, pe pagina de YouTube sau Facebook si Instagram ale companiei.

Mun. Chisinau, str. Alexandru cel Bun, 98