Paradyz Expert: Klinker – vedeta in casa ta!

In noua editie Paradyz Expert vei face cunostinta cu notiunea de Terazzo, cu noul stil de design de interior - Japandi si vei afla cum klinkerul poate fi vedeta in casa ta. Vezi aici cum gresia si fainta utilizata la amenajarea unui PUB sau cafenea, influenteaza reusita afacerii, prin impactul visual creat.

Invitatul celei de a patra editii a proiectului video Paradyz Expert, generat de echipa Paradyz Showroom, este designerul autohton Marina Gondiu. Cu finetea specifica ei, insa ghidata de dorinta de manifestare a frumosului imbinata cu cerintele clientului sau, Marina reuseste sa realizeze proiecte in stiluri de la provincial francez la barbatescul loft. Nici cele minimaliste nu-i sunt straine, iar ea stie cum sa le dea viata tuturor.

In acest episod Paradyz Expert, prezentatoarea noastră Lilu (Lilia Ojovan) si invitata sa, vor discuta despre specificul utilizarii gresiei si faiantei in spatiile HoReCa (restaurant, cafenea, PUB...), iar Marina va oferi si citeva recomandari si sfaturi utile pentru ca impactul vizual creat de acest material de finisaj sa sporeasca reusita business-ului dvs.. In acest context ne vom familiariza cu notiunea de Terazzo si efectele vizuale puternice ale acestor placi, care sunt tot mai trendy in ultimul timp. Vom mentiona stilul de design de interior Japandi, care se face in ultimul timp tot mai popular, dar si cel scandinav, provincial francez, loft..., unde vom veni si cu solutii in materie de gresie și faianta gratie produselor Paradyz Showroom.

Daca tot vorbim de produsele Paradyz Showroom, in aceasta editie Paradyz Expert, vom atrage o deosebita atentie placii tip klinker. Vom discuta despre atu-urile acestui produs de finisaj si de ce este unul potrivit nu doar pentru placarea fatadelor, dar si o alegere perfecta pentru interior, fie acesta in stil mai fin ca de exemplu rustic sau mai brutal precum loft. Afla cum acest material de nota zece isi gaseste locul in living, dormitor, bloc sanitar, bucatarie...oriunde, si e capabil sa devina vedeta in casa ta oferind personalitate acelui spatiu! In Paradyz Showroom gasiti o gama larga de produse klinker, de o varietate cromatica bogata la cea mai inalta calitate.

Vezi aici interview-ul complet cu Marina Godiu! Iar noi speram ca si de aceasta data sfaturile noastre au fost utile si ca te-am determinat sa nu-ti fie frica sa experimentezi si sa optezi pentru klinker nu doar la placarea pe exterior, dar si in interiorul casei tale!

Proiectul Paradyz Expert poate fi urmarit pe pagina oficiala Paradyz Showroom, pe pagina de YouTube sau Facebook si Instagram ale companiei.

Mun. Chisinau, str. Alexandru cel Bun, 98