Paradyz Showroom aduce Haute Couture acasa

Paradyz Showroom anunta suplinirea stockului cu produse exclusive, modele de gresie si faianta prezentate recent la expozitia Cersaie 2021 din Bologna, Italia.

Reprezentantii Paradyz Showroom, prezenti si ei la expozitie, nu au ezitat sa selecteze cele mai interesante modele. Astfel, la doar o saptamana dupa incheierea evenimentului, mai multe din produsele prezentate acolo, aveau deja locul sau pe stendurile din Paradyz Showroom.

Nume precum PERONDA, PARADYZ CERAMIKA, APE GRUPO, BALDOCER, CIFRE GROUP… semneaza colectii de produse cu un design modern, minimalist sau eclectic, serii cu personalitate proprie menite sa raspunda unor cerinte si gusturi dintre cele mai diverse. Inspirate de la Haute Couture (colectia Museum Haute, PERONDA), din natura (ex. colectia APE GRUPO inspirata din textura rocilor exotice) sau de la marele orase ale lumii (colectia Museum Chicago, PERONDA), in culori imbinate astfel ca devine imposibil sa nu-ti atraga privirea si sa o mentina fixata pe ele, aceste produse se fac disponibile acum si consumatorilor din Republica Moldova, gratie Paradyz Showroom. Gresia si faianta capabila sa genereze emotii si sa trezeasca simturile, o gasiti doar aici.

Va reamintim ca la Paradyz Showroom gasiti in stoc, dar si la comanda, peste 4000 de modele de gresie si faianta din colectiile noi ale renumitelor branduri de specialitate din Spania, dar si Polonia si Turcia.

Oferta Paradyz Showroom urmareste o simbioza intre design, calitate si functionalitate, prezentand deopotriva serii de produse pentru proiecte curente, cat si serii exclusive pentru ambiente extravagante, in acord cu ultimele tendinte, concomitent cu un buget mediu dar gestionat in mod inteligent, ce permite asocierea designului accesibil cu elementele luxury.

La Paradyz Showroom gasesti gresia si faianta care te inspira!

Vedeti noile colectii semnate de PERONDA, PARADYZ CERAMIKA, APE GRUPO, BALDOCER, CIFRE GROUP…aici.