Paradyz Showroom: Aducem paradisul in casa ta

     Cum ar fi sa faci baie, iar pentru citeva secunde macar sa-ti para ca o faci intr-un riu sau lac, sau de ce nu, sub o cascada? Iar in dormitorul tau sa te simti refugiat in jungla? Sau gatind la bucatarie sa te vezi in gradina de zarzavaturi? Dar ce gust mmm... are cafeaua savurata acasa in living, printre tucano si plante exotice. Paradyz Showroom stie cum sa-ti creeze emotii zilnic, la tine acasa!

Decor de perete SAUVAGE, Ape Grupo (Spania)

Crearea unor spatii care incurajeaza conexiunea cu natura este o tendinta in plina expansiune in ultimii trei ani, fiind determinata de necesitatea de a petrece mai mult timp in locuinte, impusa de pandemie. Decorul in stil biofil poate fi realizat datorita gresiei si faiantei cu elemente din natura. Printre marmura, onix si lemn – texturi in trend in ultimii ani, florile si ”exoticul” au devenit alegerea perfecta pentru cei mai indrazneti din punct de vedere cromatic, dar si dornici de a fi mai aproape de natura. Iata de ce Paradyz Showroom propune si gazduieste mai multe colectii in stil naturalist, pentru ca tu sa-ti poti crea propriul colt de natura la tine acasa.

Decor de perete UNIWERSALNY PANEL HAPPINESS, Paradyz Ceramika (Polonia)

Paradyz Showroom ofera solutie si pentru cei cu un gust mai rezervat la capitolul cromatic. Si ne referim aici la acele imprimeuri florale reprezentate in culori pastelate pe gresia si faianta, care se regaseste desigur pe standurile din showroom.

Decor de perete SASSARI si CASSIS, VIVES Ceramica (Spania)

Faianta cu flori, si in general plante, a devenit o modalitate foarte populara de a adauga o nota de frumusete si stil incaperii. Nu numai ca este o modalitate usoara de a adauga un pic de culoare, dar poate adauga si o nota speciala de eleganta si stil. Aceasta se poate regasi in orice camera a locuintei tale, fie baie, bucatarie, leaving sau chiar dormitor. Placile ceramice cu imprimeu floral usor inlocuiesc tapetul imbinind astfel perfect caracterul estetic cu cel practic.

Decor de perete EXOTICA, Ape Grupo (Spania)

Iar daca doresti sa oferi si mai mult ton si personalitate incaperii, Paradyz Showroom iti propune  si gresie cu imprimeu floral. Vezi la Paradyz Showroom cum poti decora pardoseaua cu placi ceramice capabile sa te faca sa resimti senzatia plimbarii intr-un lan cu flori!

Decoratii pardosea HEXÁGONO DUROC MULTICOLOR, VIVES Ceramica (Spania)

Da viata si personalitate casei tale cu colectiile de placi ceramice de decor de la Paradyz Showroom, semnate de marii producatori mondiali de gresie si faianta: Ape Grupo, Cifre Group, VIVES Ceramica, Paradyz Ceramika ...etc.!

Paradyz Showroom – iti aducem paradisul la tine acasa!

Mun. Chisinau, str. Alexandru cel Bun, 98