Paradyz Showroom: Colectii fresh de la Cevisama 2023

     Paradyz Showroom suplineste stocul cu produse exclusive, modele de gresie si faianta prezentate recent la expozitia Cevisama 2023 din Valencia, Spania.

Anul acesta, pentru Paradyz Showroom,  primavara a inceput cu principalul tirg din sectorul ceramicii  si echipamentelor sanitare spaniole – Cevisama.

Dupa o pauza de 3 ani, in perioada 27 februarie - 3 martie la Feria Valencia, Spania a avut loc principalul tirg al ceramicii, echipamentelor de baie si piatra naturala, principalul tirg, de altfel, pentru sectorul ceramicii spaniole – Cevisama 2023. Expozitia internationala Cevisama este al doilea eveniment de amploare din domeniul industriei ceramice si articolelor de baie, dupa Cersaie. Specific pentru Cevisama e ca reprezinta angajamentul puternic al sectorului national de a pastra si imbunatati valoarea reputationala a ceea ce inseamna „Made in Spain”. Adica, Cevisama, care anul acesta sarbatoreste cea de-a 39-a aniversare, continua sa fie un purtator de cuvint si cea mai buna vitrina pentru industria ceramicii si echipamentelor de baie spaniole, ducind „Made in Spain” in fiecare colt al lumii. Or nu in zadar placile ceramice spaniole sunt cotate la valoare inalta, iar producatorii spanioli sunt cei care de cele mai multe ori dicteaza si stirnesc trendurile in domeniu. Sa nu uitam ca in prezent, Spania este unul dintre liderii mondiali in productia de ceramica si lider European in productia de placi ceramice, cu referinta aici la metrii patrati produsi anual.

Stand VIVES, Cevisama 2023 (in mijloc colectia ERDEK, prezenta deja in Paradyz Showroom)

Stand HARMONY INSPIRE, Cevisama 2023

In calitate de promotori ai tendintelor mondiale, dar si din dorinta de a aduce ce e mai calitativ si exclusiv in materie de gresie si faianta pe piata din Moldova, echipa Paradyz Showroom nu rateaza nici un eveniment de amploare din sectorul ceramicii. Iata ca si in acest an au fost prezenti la Cevisama, de unde, pe linga impresii despre trenduri si cunostinte actualizate, au venit si cu colectii noi, unele fiind chiar deja pe stoc in showroom. Manhattan de la PERONDA, Chicago de la MUSEUM SURFACES, Bow de la HARMONY INSPIRE, Ceppo și Oxyd Jewel de la APE GRUPO, Ritmo și Erdek de la VIVES… sunt doar citeva din colectiile de la Cevisama care se regasesc deja pe standurile din Paradyz Showroom.

Colectia Manhattan, PERONDA (deja in stoc la Paradyz Showroom)

Alte colectii expuse la marele tirg spaniol, precum Iceberg și Vulcano de la Museum Surfaces sunt deja in drum spre tara noastra. Vreau sa mentionez aici ca Peronda, Vives si Ape Grupo sunt producatori spanioli de top, iar de produsele lor puteti beneficia doar datorita Paradyz Sowroom pentru ca este partener exclusiv in Republica Moldova.

Colectia SUBLIME Vulcano, MUSEUM SURFACES

Colectia SUBLIME Iceberg, MUSEUM SURFACES

La Cevisama 2023, reprezentantii Paradyz Showroom, s-au convins inca o data ca tendintele anului in domeniul placilor ceramice ramin cu tematica si inspiratie din natura. Aceasta e reprezentata la fel in culori pastelate, iar griul de piatra si lemnul se pare ca sunt in fruntea paletei de culori, cu o suprafata preferabil mata. Aici producatorii pun mare accent pe textura, pentru a crea efecte cit mai relevante si mai aproape de creatia naturii. Cind e vorba de decor, la mare cerere ramine cel cu tematica tropicala, cu interpretare in culori aprinse, dar si sobre pastelate. N-a lipsit nici decorul cu elemente grafice in albastru atit de specific teracotei spaniole inca din cele mai vechi timpuri.

Stand HARMONY INSPIRE, Cevisama 2023

Ce tine de formate, 60x120 cm se pare ca ramine cel mai intrebat fiind si cel mai functional, dar tot mai mult se impun bigurile, astfel ca 120x280 cm nu o data a fost intilnit pe standurile expozantilor de la tirg, impresionind prin maretia sa. Drept urmare, curind stocurile Paradyz Showroom vor fi suplinite cu noi si mai multe modele de placi in format 120x280 cm.

Asa cum orice expozitie are drept obiectiv largirea pietei de desfacere si stabilirea de noi relatii de parteneriat, de la Cevisama reprezentantii Paradyz Showroom s-au intors cu citeva nume noi in lista de parteneri - furnizori. Stati cu ochii pe Paradyz Showroom, fie online, fie ofline, pentru a vedea despre cine este vorba si ce colectii noi se vor plasa curind pe standurile din showroom.

Paradyz Showroom ofera o gama larga de produse care permit satisfacerea tuturor nevoilor estetice si tehnice ale oricarui proiect arhitectural!

Mun. Chișinău, str. Alexandru cel Bun, 98