Paradyz Showroom: Primavara aducem verde si in casa ta

      A venit primavara! Si chiar daca ploaia si temperaturile scazute nu ne dau prilej de bucurie, reinvierea naturii si verdele care se face aparent vizibil tot mai mult, ne aduc un sir de emotii pozitive. Dar ce stim noi despre puterea lui Verde? Si cum verdele din casa ta sau de la birou, iti poate influenta starea de bine, descoasem in cele ce urmeaza.

Colectia Four Seasons - Spring, Ape Grupo (Spania)

Culoarea armoniei si a sanatatii - verdele este o culoare relaxanta care revitalizeaza corpul si mintea, ne echilibreaza emotiile si creeaza sentimentul de siguranta. Nu e oare acesta un prilej tocmai bun de a-l aduce si in casa ta sau la birou? Mai ales ca nu o data am mentionat despre tendinta ultimilor ani din industria ceramicii de a readuce elementele Mamei Naturi in spatiile de locuit sau munca. Aceasta explica totodata de ce verdele se regaseste intens in colectiile marilor producatori de gresie si faianta, iar la Paradyz Showroom gasesti mai multe colectii si modele in diverse tonuri si subtonuri de verde, in diverse formate si dimensiuni, inclusiv cea mai populara de 60x120 cm.

ColectiaHARLEQUIN, Ape Grupo (Spania)

Despre cea mai vizibil gasita si raspindita culoare in natura – verde - unii profesionisti din domeniul medical sustin ca are puteri de vindecare. Din acest motiv, produsele farmaceutice folosesc preferential culoarea verde atunci cind isi promoveaza produsele, caci, verdele ii face pe consumatori sa se simta in siguranta si plini de speranta.

Cunoasteti de ce nuantele mai inchise de verde se regasesc adesea pe uniformele militare, pe linga faptul ca imit culorile din natura? Va spunem noi, pentru ca acestea reprezinta, de asemenea, forta si altruismul.

Colectia Bow, Harmony Inspire (Spania)

Anume aici am vrea sa adaugam alta proprietate a culorii verzi: verdele promoveaza dragostea.

Exista un sentiment de comunitate cind culoarea verde este in preajma. Verde ne inspira sa iubim neconditionat. De la familie si prieteni la animale de companie si colegi, culoarea verde crede ca toata lumea este demna de iubire.

Ce zici de un verde pe gresie sau faianta in dormitorul vostru ;-)? Iti amintim aici ca placarea cu gresie si faianta demult nu se mai limiteaza la baie si bucatarie. Vezi la Paradyz Showroom cum poti amenaja un dormitor cald si plin de iubire in nuante de verde, pentru ca dragostea sa fie pe loc de cinste!

Colectia Stravaganza, VIVES (Spania)

Verde ofera o perspectiva pozitiva asupra vietii si ii inspira pe multi sa se implice in activitatile lor.

Gratie culorii verzi, se zice, ca mintea intilneste corpul, adica se atinge un echilibru intre cap si inima, emotie si logica. Celor care sunt condusi de emotiile lor li se aminteste subtil sa gindeasca logic atunci cind vad culoarea verde. Pe de alta parte, persoanele pot deveni mai sentimentale atunci cind intilnesc aceasta nuanta viridescenta. Verdele ne incurajeaza sa avem o relatie sanatoasa cu sentimentele noastre. Totodata, culoarea verde, poate fi pe post de porumbel in pastrarea pacii, deoarece furia se diminueaza atunci cind verdele este prezent. In calitate de consilier, culoarea verde creeaza intelegere si empatie in situatii tensionate.

Colectia URBAN COLOURS, Paradyz Ceramika (Polonia)

Te-am convins inca o data ca gresia si faianta in nuante de verde sunt binevenite in casa ta sau la birou? Daca iti doresti cit mai multa pace si armonie, atunci cred ca da, verdele e alegerea ta cea mai potrivita. Si unde daca nu la Paradyz Showroom gasesti cele mai moderne si exclusive modele de placi ceramice si portelanate in diverse nuante de verde: verde de padure, verde persan, verde oliva, verdele marii, verde de menta, verde tropical, verde turcoaz, verde de Paris, verde de camuflaj, verde de primavara inchis sau deschis...etc.

Vino la Paradyz Showroom si vezi care din aceste nuante te imbie la cea mai inalta stare de bine si-ti ofera cele mai multe beneficii!

Apropo, si logoului Paradyz Showroom e in nuanta de verde. Intuiesti de ce?

Mun. Chișinău, str. Alexandru cel Bun, 98