Secretul calitatii: gresia si faianta spaniola

De ce gresia si faianta din Spania este apreciata inalt nu doar in Moldova, dar si in intreaga lume? Raspunsul la aceasta intrebare ni-l dezvaluie echipa Paradyz Showroom in acest articol.

Spania a fost mult timp unul dintre cei mai importanti furnizori de ceramica dintre tarile europene. Potrivit unor rapoarte, aceasta tara a devenit primul producator de placi ceramice din Europa. 90% din gresia si faianta spaniola se fabrica intr-o singura zona: intr-o provincie numita Castellón. Jumatate din populatia acestui oras (spanioli) lucreaza in fabrici de producere a placilor ceramice.

Traditia fabricarii ceramicii dateaza de citeva sute de ani, cind a fost descoperit un depozit de argila stacojie in regiunea Castellon, din care calugarii crestini au fost primii care au facut tigla. Calitatea argilei din aceasta zona a fost declarata peste ani ca fiind cea mai buna din lume. In prezent, Spania este unul dintre liderii mondiali in productia de ceramica.

In Paradyz Showroom ,  gresia si faianta spaniola reprezinta 65% din produsele oferite. Aici gasesti colectii de produse semnate de marii producatori de gresie si faianta din Spania, regiunea  Castellon, asa ca: APE GRUPOPERONDACIFRE GROUP,  VIVES…etc. In aceste intreprinderi lucreaza descendentii primilor artizani spanioli, care inca respecta si trateaza traditiile familiei in cel mai respectuos mod. Conform retetelor antice, aici se realizeaza placi ceramice moderne, perfectionate prin noi metode si tehnologii in fabricare si vopsire. In plus, acestea nu economisesc atunci cind e vorba de serviciile designerilor, a caror implicare da roade ce uimesc de fiecare data prin explozia de culori, elementele de decor și textura. Va puteti convinge personal vizitind pagina de colectii de la Paradyz Showroom.

Tendinta continua spre calitate la superlativ, experienta de secole si designul artistic al produselor spaniole, determina aprecierea lor pe scara mondiala. Produsele spaniole se caracterizeaza prin rezistenta si rigiditate, fapt dovedit de timp, iar varietatea de culori a acestora permite intruchiparea tuturor ideilor si fanteziilor.

In Paradyz Showroom gasesti gresie si faianta spaniola, dar si italiana, poloneza, germana si de alte origini, in cele mai originale formate si texturi!

Mun. Chișinău, str. Alexandru cel Bun, 98