Stiluri de design interior - care sunt ele si cum le diferentiem?

Proiectul video ”Paradyz Expert”, lansat recent de echipa Paradyz Showroom, continua cu o noua editie, iar invitatul acesteia este Alina Buzulan, designer de interior cu o vasta experienta in domeniu. Tema de discutie a moderatoarei noastre Lilu cu invitata sa, este varietatea de stiluri in designul de interior, stilurile preferate de moldoveni, dar si cum sa amenajezi bucataria estetic si functional apelind la produse calitative si inedite de la Paradyz Showroom.

Va reamintim ca Paradyz Expert este un proiect video, lansat de Paradyz Showroom cu scopul de a informa publicul de la noi despre domeniul designului de interior prin prisma amenajarii cu gresie si faianta. Ghidati de dorinta de a semana calitativ frumosul in casele moldovenilor, Paradyz Showroom isi propune astfel sa va ajute la amenajarea cu stil a casei sau unui spatiu comercial de care dispuneti, conform tendintelor mondiale, cu produse de calitate si, desigur, originale, care pot fi regasite in showroom.

In cea de a doua editie a proiectului, Lilu are in calitate de invitat pe Alina Buzulan, designerul care a amenajat locuinta lui Emilian Cretu si studioul emisiunii Dora Show, dar si cu multe alte experiente si lucrari in spate, inclusiv studiori ale posturilor TV autohtone. De la Alina aflam cum pot fi diferentiate stilurile de design de interior, care sunt tendintele anului 2022, in ce stiluri de design de interior prefera sa-si amenajeze casa moldovenii si care modele  de gresie si faianta sunt in trend anul acesta.

Scandinav, loft, clasic, modern, minimalist, provence...sunt doar citeva din stilurile de design de interior despre care se va discuta in aceasta editie si care pot fi implimentate la noi gratie produselor calitative si originale de la Paradyz Showroom. Vezi ce colectie de placi iti aduce estetic rugina in casa intr-un stil anume, care forme si nuante de placi vor infrumuseta cel mai bine locuinta ta anul acesta și care te vor ajuta sa-ti amenajezi bucataria in mod deosebit.

Aici interview-ul complet cu Alina Buzulan

Proiectul Paradyz Expert poate fi urmarit pe pagina oficiala Paradyz Showroom, pe pagina de YouTube sau Facebook și Instagram ale companiei.

Mun. Chisinau, str. Alexandru cel Bun, 98