Gresie Desertdust Beige Gres Szkl. Rekt. Struktura Mat. 59.8x119.8

pereți și pardosea

Specificatii:

Cod produs Desertdust Beige Gres Szkl. Rekt. Struktura Mat. 59.8x119.8
Disponibilitate La comanda
Dimensiune 59.8x119.8 cm
Brand Paradyz Ceramika
Tip Gresie
Culoare bej
Grosime 10 mm
Textura piatra
Suprafata structurata
Rectificat Da
Portelanata Da
Rezistent la inghet/dezghet Da
Utilizare interior/exterior
m2/Cutie 0.72
Greutate/Cutie 16.85 kg
Tara de origine Polonia
Termen estimativ livrare 30 zile
Placi ceramice pentru pardosea
Placi ceramice pentru pardosea si perete
Placi ceramice reliefate
Tonalitate - textura (desene) și o culoare unica pentru fiecare placa ceramica. Compuse ca un intreg , nu fac un desen comun - acesta este rezultatul dorit, oferind camerei un caracter unic su deosebit.
Rezistența la abraziune - PEI 4 - plăcile cu rezistenţă la abraziune PEI 4 se recomandă pe pardoseli supuse unui trafic normal cum ar fi bucătării, holuri sau birouri mici cu un număr redus de personal)
Rezistența la alunecare - R9 - plăci de gresie cu grad de antiderapare R9 ce se recomandă a fi montate în: holuri, pescări, spaţii publice ca: farmacii, holuri de şcoli, laboratoare, bănci, saloane de coafură, cafenele, restaurante mici.
Rectificată - Rectificarea este un procedeu de finisare a placilor ceramice care presupune taierea marginilor placilor si se realizeaza cu masini speciale cu disc diamantat. Rectificarea este o parte a procesului de productie ce se realizeaza dupa scoaterea placilor ceramice din cuptorul de coacere. Aceasta consta in prelucrarea (taierea) marginilor placii, astfel incat muchiile acestora formeaza unghi de 90 grade. Se realizeaza cu scopul obtinerii unor calibre fixe si eliminarii conturului marginal al placii. Procedeul este utilizat in special la gresia portelanata.
Rezistenta la inghet - gresia rezista la diferente de temperatura, inghet–dezghet, deoarece are in compozitie praf de piatra, calcar, quartz, care ii dau o rezistenta sporita.
Suprafata structurata
770,00 MDL
0.72

m2

Produsul se livreaza doar la cutie ( 0.72 m2 = 1 cutie ) la pret total de: 554.4 MDL
/m2
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsDesertdust Beige Gres Szkl. Rekt. Struktura Mat. 59.8x119.8
Rating-ul dumneavoastra