IR Interiors Studio

Stil Contemporan, Minimalist, Modern/contemporan
Origine Locali
0,00 MDL
Produsul se livreaza doar la cutie ( 1 = 1 cutie ) la pret total de: 0 MDL

IR INTERIORS STUDIO by Ivan Raileanu - Arta Designului Interior Contemporan

IR INTERIORS STUDIO, fondat de talentatul designer de interior Ivan Raileanu, se distinge prin abordarea sa unică și inovatoare în designul interior. Specializat în stilurile Contemporan, Minimalist și Modern/Contemporan, studio-ul își propune să creeze spații care nu doar că arată spectaculos, dar și reflectă personalitatea și stilul de viață al fiecărui client.

Cu o experiență vastă în lucrări pentru case private, IR INTERIORS STUDIO colaborează strâns cu Paradyz Showroom, aducând un nivel suplimentar de calitate și varietate în materiale și finisaje. Această colaborare permite integrarea gresiei și faianței de la Paradyz în designuri interioare sofisticate și personalizate, garantând un rezultat final de neuitat.

Fiecare proiect la IR INTERIORS STUDIO este o călătorie creativă, unde designul se întâlnește cu funcționalitatea. Ivan Raileanu și echipa sa pun accentul pe detalii fine și pe crearea unui echilibru armonios între elementele moderne și confortul casnic, transformând fiecare spațiu într-un loc unic.

Dacă ești în căutarea unui design interior care să reflecte perfect gusturile tale, IR INTERIORS STUDIO este alegerea ideală. Beneficiază de serviciile de design și arhitectură, și lasă-te ajutat să-ți transformi casa într-un spațiu contemporan și plin de stil.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsIR Interiors Studio
Rating-ul dumneavoastra