Zen Design/ Architecture & Design

Stil Contemporan, Minimalist, Modern, Modern/contemporan, Clasic, Eclectic, Zen, Neoclasic
Origine Locali
0,00 MDL
Produsul se livreaza doar la cutie ( 1 = 1 cutie ) la pret total de: 0 MDL

Irina Grechiuhina

Fondator al biroului ZEN design. Arhitect

Calea Irinei poate fi o paralelă cu un proiect de design îndrăzneț cu părțile sale componente. Acum, se pare că se află la stadiul de schiță, unde conceptul a fost deja aprobat, dar se mai pot face ajustări, se pot găsi imagini și tendințe noi, se poate încerca, se poate greși. Mai este multă muncă... Înteresantă, provocătoare, aventuroasă. Și nu este deloc înfricoșător când ai alături o familie mare și zgomotoasă , o parte din care este acasă - trei copii, un soț, un câine și o parte în birou - arhitecți și designeri. Irina intenționează să intre pe piața europeană pe segmentul HORECA, să construiască o casă în valea râului și să-și prezinte tablourile la ART Basel

Despre noi

Soluţiile inovatoare de design de la Zen Design S.R.L. îmbină calitatea cu eleganţa formelor, lucru, confirmat de o multitudine de premii internaţionale. Ofertele Zen Design S.R.L. sunt destinate, în primul rând, celor care n-au frică de noutate și de exclusivitate. Conlucrarea cu astfel de clienți aduce plăcere ambelor părți. Noi câștigăm experiență în promovarea ideilor inovatoare și a opțiunilor de design, iar clientul - își transformă visul în realitate.
Deși această abordare a muncii necesită investiții de fonduri, toate acestea se recuperează ulterior complet, pentru că nu numai dvs., ci și mii de clienți entuziasmaţi admiră barul, hotelul sau oficiul dvs.! 
Cu cât sporește și se dezvoltă bunăstarea oamenilor, cu atât mai mult sunt atrași de ceva neobișnuit, rar și exclusiv. În același timp, oamenii îşi doresc un astfel de anturaj pretutindeni: acasă, la locul de muncă, în locaţiile de odihnă. Pe de altă parte, în încercările de a-și crea propria afacere, multe companii, firme și instituții preiau unele de la altele elementele de bază ale designului și interiorului. Ca rezultat, peste tot persistă aceeași atmosferă cu mobilier și decorațiuni interioare standard. Anturajele sunt banale, plictisitoare și nu mai funcţionează de multă vreme!
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsZen Design/ Architecture & Design
Rating-ul dumneavoastra