Paradyz Showroom: Cum sa-ti creezi in baie oaza perfecta de relaxare

Ghidati de FRUMOS si CALITATE, dornici de a genera doar emotii pozitive si multumirea clientilor sai, cei de la Paradyz Showroom isi propun sa va ajute la amenajarea locuintei cu gresie si faianta de cea mai buna calitate, cu gustul renumitilor producatori din Spania si a designerilor din RM. Iar daca tu esti singurul designer al locuintei tale si ramai fidel propriei imaginații, Paradyz Showroom te ajuta cu sfaturi practice in selectarea de gresie si faianta pentru baia ta. De ce baia? Vezi mai jos.

Baia este adeseori cea mai mica camera din locuinta noastra, dar totodata e si cel mai important loc de refugiu si de relaxare. Iata de ce, expertii de la Paradyz Showroom, va indeamna sa-i acordati maxima atentie in amenajare, iar gresia si faianta selectate corect pot crea acea armonie necesara pentru comfort si relaxare.

Fie ca alegi baia in stil scandinav, clasic, vintage sau oricare altul care ti-i aproape sufletului, sunt careva momente de care trebuie tinut cont atunci cand selectezi placile pentru baie.

Sfatul general este ca in baia de dimensiuni mici sa nu alegi niciodata placi mari de gresie si faianta, pentru ca incaperea se va micsora simtitor. Este un sfat bun de urmat cu mici exceptii: daca suprafata baii va permite sa folositi placi mari, fara a fi nevoie sa fie taiate, rezultatele pot fi impresionante. In acest context, mentionam ca doar la Paradyz Showroom gasiti placi de dimensiuni de pana la 120 x 280 cm, altele la fel de impunatoare fiind 120x240 cm si 120x260 cm, convenabile de exemplu pentru inaltimile diferite ale camerelor, daca ne gandim la pereti. Paradyz Showroom va propune modele de gresie si fainta in varietate mare de formate (peste 90 de dimensiuni), ceea ce face alegerea dvs. mai usoara.

Un alt factor de tinut cont in amenajarea baii cu gresie si faianta, este textura placilor, mai ales daca vorbim de pardoseala. Ca regula generala, cu cat textura este mai aspra cu atat mai putin alunecoasa va fi gresia. Daca vorbim de pereti, faianta lucioasa arata sic si reflecta lumina, ceea ce face din ea o optiune buna pentru baile mici sau cele intunecoase. Pe de alta parte, faianta cu modele in relief, este o buna modalitate de a adauga ceva special baii.

Cum te ajuta culorile sa te simti bine in baia ta?

Alegerea culorii potrivite pentru gresie si faianta depinde, in primul rand, de stilul de amenajare pe care vrei sa-l implementezi, dar si de starea de spirit pe care ti-o doresti de fiecare data cand intri in baie.

De exemplu, verdele este considerat o culoare care dinamizeaza procesele fiziologice din organism si care induce o stare de buna dispozitie, rosul este asociat cu energia, galbenul este culoarea optimismului, iar albastrul are un caracter calm si linistit.

Faianta si gresia albe au aspect proaspat, clasic si reflecta lumina dand iluzia de spatiu si de mai multa lumina, iar ca sa evitati un aspect mult prea rigid folositi multe accesorii colorate pentru a crea pete de culoare in acest design curat si minimalist. Totodata, pentru un plus de spatiu, incercati sa folositi aceleasi culori atat pentru gresie, cat si pentru faianta, in felul acesta oferindu-i camerei un efect de largire.

Culorile intunecate de gresie si faianta au maretia lor atunci cand ne bucuram de mai mult spatiu in baie si de suficienta lumina aici.

Alb, negru, albastru, verde, galben, roz...vezi la Paradyz Showroom modele de gresie si faianta in orice culoare, pentru orice stare a ta de spirit, iar colectiile noi cu elemente din natura sau imitare a unor fenomene naturale te vor uimi prin expresivitatea lor.

Doar la Paradyz Showroom gasiti in stock sau la comanda, peste 4000 modele de gresie si faianta, in peste 90 de varietati de dimensiuni si in sortiment bogat cromatic, semnate de cei mai mari producatori din Spania, Polonia, Turcia, s.a.

Paradyz Showroom – alegerea perfecta pentru amenajarea casei tale!

 Mun. Chisinau, str. Alexandru cel Bun, 98