Blog

 1. Paradyz Showroom: Aducem paradisul in casa ta

  Paradyz Showroom: Aducem paradisul in casa ta

  Cum ar fi sa faci baie, iar pentru citeva secunde macar sa-ti para ca o faci intr-un riu sau lac, sau de ce nu, sub o cascada? Iar in dormitorul tau sa te simti refugiat in jungla? Sau gatind la bucatarie sa te vezi in gradina de zarzavaturi?
 2. Paradyz Showroom: Creativitate si inspiratie regasite in placile mici

  Paradyz Showroom: Creativitate si inspiratie regasite in placile mici

  Mare nu inseamna mereu si impunator sau mai pretios...si gresia sau faianta de dimensiuni mici au o valoare aparte despre care ne propunem sa vorbim in cele ce urmeaza.
 3. Paradyz Showroom: Colectii noi direct de la Cersaie 2022

  Paradyz Showroom: Colectii noi direct de la Cersaie 2022

  Ca de obicei, in ultima saptamina de septembrie, micul orasel italian Bologna, a gazduit din nou Expozitia Internationala de Ceramica, Cersaie 2022.
 4. Oricine si-ar dori ca visele sa devina realitate

  Oricine si-ar dori ca visele sa devina realitate

  Am visat poate la masini sport cu putere de SUV, la o iubita cu corpul Rodicai, dar cu personalitatea Veronicai (cei sensibili la probleme de gen pot citi „iubit cu bicepsul lui Dorel, dar cu jobul lui Costica”), un pulover cu consistenta linii, dar atingerea matasii, si asa mai departe.
 5. 5 motive de ce sa alegi gresia si faianta de culoare alba!

  5 motive de ce sa alegi gresia si faianta de culoare alba!

  Suntem in sezonul reparatiilor, iar apartamentele renasc impreuna cu spiritul creator al proprietarilor.
 6. Paradyz Showroom face Spania mai accesibila!

  Paradyz Showroom face Spania mai accesibila!

  Avem cel mai bun pret la gresia si faianta spaniola! Cu acest mesaj au inceput vara cei de la Paradyz Showroom. Astfel compania sparge stereotipurile conform carora teracota spaniola este cea mai costisitoare. In paralel, Paradyz Showroom propune cele mai bune conditii de livrare pentru placile ceramice la comanda din Spania. Vezi mai jos ce presupune luna teracotei spaniole la Paradyz Showroom.
 7. Paradyz Expert: Klinker – vedeta in casa ta!

  Paradyz Expert: Klinker – vedeta in casa ta!

  In noua editie Paradyz Expert vei face cunostinta cu notiunea de Terazzo, cu noul stil de design de interior - Japandi si vei afla cum klinkerul poate fi vedeta in casa ta. Vezi aici cum gresia si fainta utilizata la amenajarea unui PUB sau cafenea, influenteaza reusita afacerii, prin impactul visual creat.
 8. Secretul calitatii: gresia si faianta spaniola

  Secretul calitatii: gresia si faianta spaniola

  De ce gresia si faianta din Spania este apreciata inalt nu doar in Moldova, dar si in intreaga lume? Raspunsul la aceasta intrebare ni-l dezvaluie echipa Paradyz Showroom in acest articol.
 9. Marimea conteaza! In alegerea gresiei si faiantei

  Marimea conteaza! In alegerea gresiei si faiantei

  In noul episod Paradyz Expert, alaturi de invitatul adorabelei noastre prezentatoare, Lilia Ojovan (Lilu), discutam despre cit de mult conteaza calitatea si marimea gresiei si faiantei, ce culori sunt de preferat in dormitor, dar și cit de predispusi sunt moldovenii pentru utilizarea placilor ceramice in aceasta camera.
 10. Paradyz Expert: Tendinte 2022 in materie de placi ceramice

  Paradyz Expert: Tendinte 2022 in materie de placi ceramice

  Prezența de anul trecut la expoziția Cersaie de la Bologna, n-a rămas, desigur, lipsită de eficiență pentru ehipa Paradyz Showroom.
 11. Stiluri de design interior - care sunt ele si cum le diferentiem?

  Stiluri de design interior - care sunt ele si cum le diferentiem?

  Proiectul video ”Paradyz Expert”, lansat recent de echipa Paradyz Showroom, continua cu o noua editie, iar invitatul acesteia este Alina Buzulan, designer de interior cu o vasta experienta in domeniu.
 12. Paradyz Expert – un nou proiect video lansat de Paradyz Showroom

  Paradyz Expert – un nou proiect video lansat de Paradyz Showroom

  Tendința Paradyz Showroom de a deveni etalonul stilului și calității în domeniul de amenajare cu gresie și faianță, este marcată de data aceasta de lansarea unui nou proiect intitulat Paradyz Expert. În calitate de moderator o întâlnim aici pe adorabila Lilu, care știe să descoase invitații săi – designeri de interior și arhitecți de top de la noi din țară.
 13. Avantajele formatului 120x260 cm

  Avantajele formatului 120x260 cm

  Va prezentam Gresia Spaniola Baldocer in formatul mare de 120x260 cm, flexibila in modalitatile de aplicare, disponibila in 3 texturi diferite: piatra, marmura și lemn.
 14. Cum sa calculezi cantitatea necesara de gresie si faianta pentru o incapere?

  Cum sa calculezi cantitatea necesara de gresie si faianta pentru o incapere?

  Ni se cere adesea ajutorul pentru stabilirea cantitatii de placi de care un client va avea nevoie pentru proiectul sau si nimic nu ne bucura mai tare pentru ca stim ca uneori calcularea cantitatii de placi necesare ar putea fi o provocare. Si pana la urma, suntem experti si suntem aici pentru a duce la indeplinire chiar si cel mai ambitios proiect al tau!

 15. Paradyz Showroom: Cum sa-ti creezi in baie oaza perfecta de relaxare

  Paradyz Showroom: Cum sa-ti creezi in baie oaza perfecta de relaxare

  Ghidati de FRUMOS si CALITATE, dornici de a genera doar emotii pozitive si multumirea clientilor sai, cei de la Paradyz Showroom isi propun sa va ajute la amenajarea locuintei cu gresie si faianta de cea mai buna calitate, cu gustul renumitilor producatori din Spania si a designerilor din RM.
 16. De ce sa alegi formatul 120X60?

  De ce sa alegi formatul 120X60?

  Dragi prieteni, astăzi vorbim despre cea mai solicitată mărime de Gresie și Faianță din ultimii 2-3 ani, este vorba despre formatul 60x120 cm.
 17. Ce culori recomanda specialistii in diferite camere

  Ce culori recomanda specialistii in diferite camere

  Cât de important este sfatul expertului atunci când vine vorba de culorile plăcilor ceramice potrivite pentru camerele casei tale?
 18. Paradyz Showroom aduce Haute Couture acasa

  Paradyz Showroom aduce Haute Couture acasa

  Paradyz Showroom anunta suplinirea stockului cu produse exclusive, modele de gresie si faianta prezentate recent la expozitia Cersaie 2021 din Bologna, Italia. Reprezentantii Paradyz Showroom, prezenti si ei la expozitie, nu au ezitat sa selecteze cele mai interesante modele.
 19. Am redeschis usile intr-un format nou

  Am redeschis usile intr-un format nou

  Dupa 6 luni de munca asidua am imbracat o haina nouă in rezultatul rebrandin-gului si restyling-ului realizat recent. Iar pentru ca transformarea Paradyz sa fie memorabila, a fost organizat cu acest prilej un eveniment de lansare oficiala a noului brand, pe parcursul a trei zile consecutive.
 20. VIVES. Cersaie 2021

  VIVES. Cersaie 2021

  VIVES. Cersaie 2021
 21. 10 sfaturi utile - cum alegi rapid și corect gresia și faianța de calitate

  10 sfaturi utile - cum alegi rapid și corect gresia și faianța de calitate

  Datorită diversității acestora ca mărime, forme, texturi și nuanțe de culori, utilizarea gresiei și faianței ne permite să creăm un design deosebit pentru un timp îndelungat.
 22. Klinker german Ströher în Chisinau, Moldova – cărămidă aparentă pentru fațade

  Klinker german Ströher în Chisinau, Moldova – cărămidă aparentă pentru fațade

  Klinker german Ströher în Chișinau, Moldova - cărămidă aparentă obținută din argilă naturală, fără adaos de coloranți și componente artificiale, arsă în cuptoare la temperaturi de 1050 º -1.200º C. Este un material de construcție ecologic și natural 100%.
 23. Cum să alegi gresia și faianța pentru camera de baie

  Cum să alegi gresia și faianța pentru camera de baie

  La cumpărarea gresiei și faianței pentru camera de baie este important să luăm în calcul următorii factori de bază: calitatea plăcilor ceramice, mărimea camerei de baie, designul întregii locuințe.
 24. Top 3 întrebări frecvente despre gresie și faianță!

  Top 3 întrebări frecvente despre gresie și faianță!

  Suntem ferm convinși că un client informat este un client protejat, anume din acest motiv am decis să oferim răspunsuri la top 3 întrebări frecvente pe care le primim din partea clienților noștri.

Ghiduri practice

Video

Noutati