Despre Paradyz

Inca din anul 2013 ne daruim zilnic frumosului și calitatii, in ceea ce priveste design-ul si amenajarea cu gresie si faianta. Suntem atenti in fiecare zi la noile tendinte din domeniu si nu ratam sansa de a ne imbogati gama de produse cu colectii noi, noi stiluri si finisaje, noi texturi, forme si culori, toate de calitate la superlativ. Prestigiosii producatori de gresie si faianta din Spania, Polonia, prin designerii dedicati, mereu in cautare de nou, ne impresioneaza de fiecare data si ne ajuta sa venim cu cele mai bune idei si solutii decorative, pentru imbunatatirea calitatii si confortului caminului tau.

Paradyz Showroom - solutii originale pentru amenajari de lux, pentru cele mai stilate si rafinate gusturi, de la renumiti producatori de ceramica din Spania, Polonia, Germania asa ca: PERONDA, APE GRUPO, Paradyz Ceramika, Stroher …etc.

CE NE RECOMANDA?

  • Produse exclusive de la producatori mondiali renumiti
  • Selectia variata de produse pe care o gasesti la noi – peste 3000 de modele de gresie si faianta, inclusiv placi klinker
  • Gresie si faianta de cea mai buna calitate la preturi rezonabile
  • Consiliere tehnica in alegerea celor mai potrivite materiale pentru proiectul tau
  • Disponibiliatea in stoc a produselor, dar si posibilitatea de a comanda direct de la producator, cu termini de livare rapizi si siguri

Fie ca esti in cautare de produse pentru reamenajarea unui spatiu sau pur si simplu iti doresti un design personalizat pentru proiectul tau, te asteptam la Paradyz Showroom pentru a alege impreuna cu consilierii nostri de vanzari, produsele potrivite pentru tine!