Gresie Horizon Gold Gres Szkl. Rekt. Soft 120X280

pereți și pardosea

Specificatii:

Cod produs Horizon Gold Gres Szkl. Rekt. Soft 120X280
Disponibilitate La comanda
Dimensiune 120x280 cm
Brand My Way
Tip Gresie
Culoare alb
Grosime 6 mm
Textura marmura
Rectificat Da
Portelanata Da
Rezistent la inghet/dezghet Da
Utilizare interior/exterior
m2/Cutie 3.36
Greutate/Cutie 50.4 kg
Tara de origine Polonia
Termen estimativ livrare 21 zile
Placi ceramice pentru pardosea
Placi ceramice pentru pardosea si perete
Tonalitate - textura (desene) și o culoare unica pentru fiecare placa ceramica. Compuse ca un intreg , nu fac un desen comun - acesta este rezultatul dorit, oferind camerei un caracter unic su deosebit.
Rezistența la abraziune - PEI 4 - plăcile cu rezistenţă la abraziune PEI 4 se recomandă pe pardoseli supuse unui trafic normal cum ar fi bucătării, holuri sau birouri mici cu un număr redus de personal)
Rectificată - Rectificarea este un procedeu de finisare a placilor ceramice care presupune taierea marginilor placilor si se realizeaza cu masini speciale cu disc diamantat. Rectificarea este o parte a procesului de productie ce se realizeaza dupa scoaterea placilor ceramice din cuptorul de coacere. Aceasta consta in prelucrarea (taierea) marginilor placii, astfel incat muchiile acestora formeaza unghi de 90 grade. Se realizeaza cu scopul obtinerii unor calibre fixe si eliminarii conturului marginal al placii. Procedeul este utilizat in special la gresia portelanata.
Rezistenta la inghet - gresia rezista la diferente de temperatura, inghet–dezghet, deoarece are in compozitie praf de piatra, calcar, quartz, care ii dau o rezistenta sporita.
1.700,00 MDL
3.36

m2

Produsul se livreaza doar la cutie ( 3.36 m2 = 1 cutie ) la pret total de: 5712 MDL
/m2
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHorizon Gold Gres Szkl. Rekt. Soft 120X280
Rating-ul dumneavoastra